Gluténmentes tészták

Vörös borban párolt, marhahússal töltött ravioli

Ravioli ripieni al brasato - Vörös borban párolt marhahússal töltött

Vörös borban párolt, marhahússal töltött ravioli leírása

A maihoz hasonló burgonyás gnocchit nagyjából az 1880-as évektől készítik Itália-szerte. Bár Olaszországban ma is majd’ mindenütt népszerű primi piatti, vagyis első fogás, vannak olyan tartományok, ahol különösen népszerű. Abruzzóban, Friuliban, Velencében vagy Venetóban járva mindenképp érdemes megkóstolni a könnyű tésztájú, frissen készült burgonyás gnocchit. Úgy tartják, Rómában egykor a csütörtök volt a gnocchi-nap – ekkor került a családi (és persze vendéglői) asztalra a burgonyás gnocchi, megelőzve, a pénteki halnapot.

Vörös borban párolt, marhahússal töltött ravioli leírása

Jelenleg még nincs lehetőség a termék értékelésére