

Szalonnával és asagio sajttal töltött gnocchi
Gnocchi ripieni di speck e asiago - Speck és asiago sajttal töltött
2.590 Ft
Hasonló termékeink

Szalonnával és asagio sajttal töltött gnocchi2590 Ft
Gnocchi ripieni di speck e asiago - Speck és asiago sajttal töltött

Sajttal és főtt sonkával töltött gnocchi2590 Ft
Gnocchi di patate ripieni di formaggio e prosciutto cotto - Sajttal főtt sonkával töltött

Pármai sonkával és parmezánnal töltött gnocchi2590 Ft
Gnocchi ripieni di Parma e parmigiano - Pármai sonkával és parmezánnal töltött

Ricottával és spenóttal töltött ravioli2990 Ft
Ravioli ripieni di ricotta e spinaci - Ricottával, spenóttal töltött

Burgonyás gnocchi paradicsom szószban2590 Ft
Gnocchi di patate all pomodoro - Burgonyás gnocchi paradicsom szószban

Vörös borban párolt, marhahússal töltött ravioli2990 Ft
Ravioli ripieni al brasato - Vörös borban párolt marhahússal töltött
Szalonnával és asagio sajttal töltött gnocchi leírása
A maihoz hasonló burgonyás gnocchit nagyjából az 1880-as évektől készítik Itália-szerte. Bár Olaszországban ma is majd’ mindenütt népszerű primi piatti, vagyis első fogás, vannak olyan tartományok, ahol különösen népszerű. Abruzzóban, Friuliban, Velencében vagy Venetóban járva mindenképp érdemes megkóstolni a könnyű tésztájú, frissen készült burgonyás gnocchit. Úgy tartják, Rómában egykor a csütörtök volt a gnocchi-nap – ekkor került a családi (és persze vendéglői) asztalra a burgonyás gnocchi, megelőzve, a pénteki halnapot.
Szalonnával és asagio sajttal töltött gnocchi leírása
Jelenleg még nincs lehetőség a termék értékelésére